A valóság tények tükrében

TAM - Társadalomtudományi Adatelemző Műhely

Közösségi "hőmérőt” készítünk

Kérdőíves kutatás a koronavírus társadalmi hatásairól

2020. május 08. - Társadalomtudományi Adatelemző Műhely

252.jpg

Kép forrása: Freepik

Amikor a TAM csapata is homeoffice-ra ítéltetett, első gondolatunk az volt – mint talán sokaknak –, hogy a kijárási korlátozás vajon milyen hatással lesz ránk és a családunkra. Aztán, társadalomtudományos beállítódásunknak köszönhetően, jött a második gondolat: vajon hogyan hat a kialakult járványhelyzet a társadalomra? A vírus megfékezése érdekében eszközölt intézkedések nagyban korlátozzák mindennapi életünket, ez pedig mindannyiunk életében mást eredményez.

Annak érdekében, hogy ezt az egyedülálló és roppant érdekes témát mélyebben is megismerhessük, összeállítottunk egy kérdőívet. Kutatásunk még nem ért véget, és természetesen továbbra is lehet csatlakozni, mi azonban a már meglévő adatokból egy rövid válogatással készültünk Olvasóinknak.

 

 A kérdőív kitöltésére még van lehetőség:

https://tam-muhely.org/survey/index.php/118286/newtest/Y/mid/100034/cst/0/sl/1015

A kutatásról bővebb információt a honlapunkon találnak kedves Olvasóink, továbbá a kutatási eredményeink részletes beszámolói is itt érhetőek majd el:

https://tam-muhely.org/

Facebook-oldalunkon pedig rendszeresen jelentkezünk az újabb kérdőívekkel:

https://www.facebook.com/tarsadalomtudomanyiadatelemzomuhely

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tam-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr7215660468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása